Hirdetés

Battlefield 1 lesz az új Battlefield, a megjelenés is szivárog

|

Még mielőtt a DICE hivatalosan is leleplezné a következő Battlefield játékot, folyamatosan szivárognak a részletek a projektről, megjelenési dátum, cím és még az előrendelői akció is.

Hirdetés

Pár órára vagyunk már csak az igazság pillanatától, amikor a DICE ígéretéhez híven megpróbálja majd leolvasztani az internetet, amely úgy tűnik, hogy eddig sikerül is, hiszen egyelőre mindenki azon csámcsog, hogy az első világháború lesz-e a téma vagy sem

Éppen, hogy kikerült a következő Battlefield első koncepciós rajza az éterbe, nem hivatalosan máris befutott a Redditnek köszönhetően egy újabb fotó az egyik viszonteladótól, amelyen ugyanaz a grafika látható, mint korábban, viszont helyet kapott rajta a következő cím és megjelenési dátum is: Battlefield 1, október 18. Sőt, a legalsó képen egy előrendelői bónusz is látható, ami szintén csak az első világháborús vonalat erősíti.

Ha követitek velünk a Battlefield 5 livestreamet, akkor nem fogtok lemaradni semmiről sem. Addig semmi sem hivatalos, lehet nyugodtan tovább találgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)