Hirdetés

Battlefield V - egy fontos apróság kimaradt a szeptemberi frissítésből

|

A DICE ígérete szerint ebben a hónapban kellett volna megérkeznie egy új funkciónak, ám akadt egy kis probléma.

Hirdetés

Nem lehetnek túlságosan elégedettek a Battlefield V-játékosok a fejlesztők munkájával, hiszen nemrég egy sokak által várt játékmód lett kukázva, most pedig egy újabb kellemetlenség történt. Viszont ezúttal szerencsére nem egy törölt, hanem csak egy elcsúsztatott dologról van szó.

Hirdetés

A stúdió korábban azt ígérte, hogy a nemrég élesedett, 4.6-os frissítéssel együtt bekerülnek a játékba a privát játékok, amiknek hála bárki eldöntheti, kivel szeretne együtt játszani. Ám egy Reddit-bejegyzésből most kiderült, hogy nem ment minden túl simán a srácoknál, így ez a funkció még nem elérhető a legújabb frissítéssel. A hivatalos indoklás szerint azért történt mindez, mert inkább a hibák javítására és a lehető legjobb minőség elérésére törekednek. Jelenleg az a terv, hogy a Chapter 5 során fognak bekerülni a privát meccsek a játékba.

A játékosok természetesen egyből hangot is adtak felháborodásuknak a közösségi oldalon, ami picit érthető is, hiszen nem ez az első eset, hogy a DICE nem tudja tartani magát a korábban beharangozott terveihez. Akadt olyan rajongó is, aki elég kreatív módon adott hangot frusztráltságának:

🦀🦀🦀More Crabs🦀More Kazoos🦀More Delays🦀🦀🦀 from r/BattlefieldV

A 4.6-os frissítéssel érkezett változások és javítások teljes listáját erre találjátok. Ti elégedettek vagytok a DICE munkájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)