Hirdetés

Már a kanyarban csúszkál a WRC Powerslide

|

Újabb WRC játéknak örülhetnek az autóversenyzés szerelmesei, ugyanis a Milestone bejelentette a WRC Powerslide című árkád rali játékát.

Hirdetés

A jogokat birtokló Milestone csapata lerántotta a leplet soron következő WRC címéről, amely lényegében egy kizárólag digitális kiadásra tervezett árkád mellékhajtása lesz a fejlesztők WRC szériájának.

A WRC Powerslide játékmenetében nem a realizmus lesz a legfőbb szempont, vagy az, hogy ki áll az első helyen, sokkal inkább az önfeledt szórakozáson lesz a hangsúly. Olyan játékmódokban élvezhetjük az árkád ralizás örömeit, mint a Quick Race, a WRC Tournament, a négy játékos által játszható Multiplayer Quick Race, valamint nyolc másik különböző rali. Számítanunk kell arra is, hogy számos autó kap majd helyet a játékban, méghozzá három kategóriába osztva válogathatunk belőlük, de további információk nem érkeztek ezzel kapcsolatban.

A Milestone szerint a WRC Powerslide egy felső nézetes, árkád fizikát alkalmazó versenyjáték lesz, amely legjobb megítélésük szerint leginkább a Wrecked: Revenge Revisited és a MotorStorm RC címekre hajaz majd. A WRC Powerslide valamikor 2013 elején fut be PC, PS3 és X360 platformokra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)