Hirdetés

Blizzard: "Egy állásajánlat nem ér fel egy bejelentéssel"

|

A Blizzard hivatalos válasza szerint nem vehetjük biztosra, hogy lesz Diablo III konzolra.

Hirdetés

Mint arról reggel beszámoltunk, egy Blizzard által kiadott álláshirdetésben egy minimum 4 év tapasztalattal rendelkező producert keresnek, aki már dolgozott legalább egy AAA címen.

Ez volt az első alkalom, hogy a Diablo III konzol portjáról szó essen, és ez alapján az egyszeri ember biztosra veszi, hogy szívesen elkezdenék a munkálatokat a Blizzardos srácok. Egyelőre azonban csak koncepció szintjén létezik a projekt, a fejlesztő csak Windows és Mac platformokra készül kiadni a játékot. Mint tudjuk, a lepényhal megy először, a remény hal meg utoljára (a büntetés mértékét kéretik alacsonyra szabni), így bizakodva várjuk a Diablo III Xbox 360, PlayStation 3, vagy akár Nintendo Wii változatának hivatalos bejelentését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)