Hirdetés

Overwatch - a nyílt bétából kimarad a kompetitív mód

|

A Blizzard szeretne még csiszolni az Overwatch kompetitív játékmódján, mielőtt megjelenik a végleges játék.

Hirdetés

A holnapi naptól kezdve egy kis ideig bárki belevetheti magát az Overwatch bétatesztelésébe, mindenféle várólisták és haveroktól kölcsönzött accountok nélkül. Azonban ebből a körből kimarad valami, ami a profi szinten játszó játékosoknak fontos lehet, viszont a Blizzardnak jó oka van rá.

Jeff Kaplan, a játék rendezője egy fórumbejegyzésben árulta el, hogy a fejlesztők kikapcsolták a Competitive Play módot, méghozzá azért, mert szeretnék átdolgozni és jobbá tenni. Kaplan szerint minden eddig kapott visszajelzést figyelembe fognak majd venni és a játék megjelenésekor már egy újragondolt verziót próbálhatnak ki a rajongók.

Ha titeket is érdekel az Overwatch nyílt béta (és ugye miért is ne érdekelne, elég menő), akkor olvassátok el a cikkünket, amelyben összefoglaltunk mindent, amit az indulás előtt tudnotok kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)