Hirdetés

BlizzCon 2016 - nekromantákkal bővül a Diablo III

|

A játékosok régóta könyörögnek már, hogy a Diablo II egyik kedvenc karakterosztája ismét játszható legyen, a Blizzard pedi úgy látszik, meghallgatta az imáikat.

Hirdetés

A Diablo franchise idén ünnepli 20. születésnapját, így várható volt, hogy a Blizzard valami komoly bejelentésre készül a BlizzConon. Egyesek már a Diablo 4 bejelentését várták, de lássuk be, bőven van még potenciál a harmadik részben.

Az elmúlt napokban szárnyra kapott a pletyka, hogy a Diablo II-ben sokak által használt nekromanták visszatérhetnek, a BlizzCon nyitóceremóniáján pedig Frank Pearce meg is erősítette a hírt. Az új karakterosztály csak 2017-től lesz játszható, de a helyszínen lévő rajongók már most kipróbálhatják, úgyhogy mazurt el is küldtük a Diablo standhoz, hogy első kézből számolhasson be az új kaszt képességeiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)