Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - próbáld ki ingyen!

|

Amellett, hogy jelentősen csökken a népszerű széria legújabb darabjának ára, a többjátékos módba egy fillér kifizetése nélkül kóstolhatunk bele.

Hirdetés

Ilyenkor mindig könnyek szöknek a szemünkbe, nem győzünk hálálkodni a Valve-nek, hogy megteremtette a Steamet.

A szolgáltatás többek között a folyamatos leárazásoknak köszönhetően foglalhatja el előkelő helyét szívünkben, hiszen azokat kihasználva potom pénzért juthatunk hozzá olyan kiváló játékokhoz, amik dobozos kiadása komoly összegekbe kerül. Az akciózásnak két újabb áldozata van a Call of Duty: Black Ops II és a Gratuitous Space Battles személyében. Mostantól egészen vasárnap este 10-ig ingyenesen ízlelhetitek meg a Black Ops II többjátékos módjának izgalmait, a Gratuitous Space Battles esetében pedig a teljes verziót játszhatjátok anélkül, hogy ki kellene nyitnotok virtuális pénztárcátokat. Ha valamelyik annyira megtetszik, hogy örökre magatokénak szeretnétek tudni, akkor a legfrissebb Call of Duty-ért 40,19 eurót, míg a GSB-ért mindössze 3,74 eurót kell fizetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)