Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - Kevin Smith is zombikat irt az új DLC-ben

|

A Call of Duty: Infinite Warfare zombis játékmódja után most ugrunk egy laza évtizedet és a 90-es évek nyári táboros horrorfilmjeinek világába csöppenünk, ahol Kevin Smith is mellénk szegődik.

Hirdetés

Egy hét múlva érkezik PlayStation 4-re a Call of Duty: Infinite Warfare új DLC-je. A Sabotage névre keresztelt csomagot pedig a jelek szerint alaposan megtömték tartalommal a készítők.

Valószínűleg a legtöbb játékosat az új coop túlélő játékmód, vagyis a Rave in the Redwoods érdekli. Ez lényegében egy új zombis mód, ami ezúttal a 90-es évek nyári táboros tinihorrorjainak hangulatát eleveníti fel. Kapunk négy új karaktert is, akik a készítők ígéretei szerint tökéletesen illeszkednek a környezethez, melléjük pedig maga Kevin Smith csatlakozik, aki nem csak hangját, hanem külsejét is kölcsönözte karakteréhez. Az új hősökön kívül a Call of Duty: Infinite Warfare eredeti zombis módjának négy főszereplője is visszatér. 

Az élőhalottak seregei mellett természetesen más izgalmakat is tartogat a Sabotage DLC. Kapunk például négy új térképet is (Dominion, Renaissance, Noir és Neon). Egyelőre csak az biztos, hogy a DLC január 31-én érkezik meg PlayStation 4-re, a többi platformnak várnia kell. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)