Hirdetés

Call of Duty: Infinite Warfare - a legkeményebb játékosok YOLO módban tolják

|

Az Activision bejelentette, hogy az igazán merész játékosokra két extra nehézségi fokozat is vár, amivel még a legjobbaknak is meggyűlik majd a baja.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenéséig, amivel minden eddignél futurisztikusabb útra lép a sorozat. De nem ez lesz az egyetlen újítás a játékmenetben.

A kiadó ma bejelentette, hogy ha teljesítjük a kampány, akkor feloldjuk a Specialist nehézségi fokozatot, ahol nem töltődik az életünk, a fejlövésektől csak a sisakok védenek meg (ezeket cserélgetni kell majd a küldetések közt), a végagjainkat érő találatok pedig nehezítik majd a mozgást és a célzást, sőt, akár a fegyvert is kilőhetik a kezünkből.

Ha ezt is sikerül abszolválni, akkor megnyílik a YOLO mód, ahol - ahogy a neve is mutatja - csak egyetlen életünk van, így ha valaki meghal, kezdheti elölről az egészet. Hasonlót láttunk már a Doomban is, ott két nap kellett ahhoz, hogy valaki kiakassza ezt a fokozatot, kíváncsian várjuk, mennyire lesz nehéz a Call of Duty.

Ti kipróbáljátok majd a YOLO módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)