Hirdetés

Szavazz: Melyik volt szerinted az eddigi legjobb Call of Duty játék?

|

Van, aki a második világháborúra esküszik, van, aki az első modern részt tartja a széria csúcsának. Te hogy látod, melyik Call of Duty játék sikerült a legjobban?

Hirdetés

Nemrég meglepődtem azon, hogy az első Call of Duty játék pályáit jobban ismerem, mint a Call of Duty 2 mapjait. Azt hittem, utóbbival játszottam többet, de szép lassan elkezdett derengeni, hogy mikor igazán mélyen belemerültünk az online multiplayer játékok világába az akkori haverjaimmal, még csak az első rész volt elérhető. Nekem ezért például az kedvesebb, mint a CoD 2.

Viszont nekem akkor is a Call of Duty 4 volt a csúcs. Egy fantasztikus egyjátékos kampányt kaptunk, a multiban pont egészséges arányban voltak a fegyverfejlesztések, a perkek, sok, egymáshoz képest változatos pályán játszhattunk. Ugyanakkor a Black Ops 2 megintcsak kiemelkedett a többi közül elágazó cselekményével, magával ragadó zombis módjával. Az első Black Ops hidegháborús hangulata szintén emlékezetes maradt. Nehéz abszolút győztest választani, de most rátok bízzuk a dolgot; mondjátok el, nektek mi volt a favorit. (Ha valamiért nem töltődne be alább, itt tudtok szavazni, az eredményeket pedig itt nézhetitek meg).

Powered byTypeform

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)