Hirdetés

Street Fighter V - így bünteti majd a Capcom a kilépegetőket

|

Habár a módszer egyelőre ideiglenes, a Capcom megtalálta a módját annak, hogy miként büntesse meg az idő előtt kilépő játékosokat.

Hirdetés

Rengeteg kompetitív játékban problémát jelent, hogy a kicsit kevésbé sportszerű játékosok kilépnek még azelőtt, mielőtt veszítenének, ezzel javítva a statisztikáikat. A Capcom a közelmúltban kérte meg a közösségét, hogy segítsenek elkapni az ilyen játékosokat, most pedig előálltak az első ötlettel arra, hogy hogyan igyekeznek majd javítani az online élményen.

A cég bejelentése szerint egyelőre csak egy ideiglenes megoldással álltak elő, viszont már most nagyon köszönik a segítséget a közösségnek: "A múlt hét óta rengeteg videót kaptunk a rajongóinktól amit össze tudtunk vetni az általunk rögzített adatokkal és sikerült tiszta képet kapnunk arról, hogy melyik játékosok használják ki a rendszert. Korábban is úgy gondoltuk, hogy a rengetegszer kilépő játékosok a nyerési arányokat próbálták javítani, de bizonyíték nélkül nem akartunk senkit büntetni."

A fejlesztőcsapat elárulta, hogy a hálózatért felelős csapattal egy olyan rendszer dolgoznak, amely automatikusan felismeri majd az ügyeskedőket, így a videók beküldésére sem lesz már szükség: "Heti rendszerességgel fogjuk büntetni azokat a játékosokat, akik rengetegszer lépnek ki, illetve valószerűtlenül sok győzelmük van a vereségeikhez képest."

Azt is hozzátették, hogy csak a legrosszabb esetekben fognak így eljárni, így azok a játékosok, akik csak az internetkapcsolat minősége miatt esnek ki a játékból, nem kapnak semmiféle büntetést. Ti mit gondoltok? Működni fog a rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)