Hirdetés

Consumer Electronics Show 2007

|

Vasárnap este Bill Gates beszédével hivatalosan is megnyitotta kapuit a 2007-es CES a nevadai Las Vegasban. A Microsoft-vezér hagyományosan a cég újdonságait és jövővízióját mutatta be.

Hirdetés

Belépőjében Bill Gates a Venetian kaszinóhotelben tartott beszéde során az 5000 fős közönség előtt úgy nyilatkozott, hogy folytatva a hagyományt, a jövő évben is visszatér a Szórakoztató Elektronikai Show megnyitójára, annak ellenére hogy jövőre visszalép majd teljes munkaidős pozíciójából a Microsoftnál.

Természetesen Gates beszéde alapvetően az üzleti felhasználóknak november óta hozzáférhető, de a csak e hónap végén a boltokba kerülő Windows Vistáról szólt. Számos új, "Vistához tervezett" innovatív tervezésű PC-t mutatott be, annak apropóján, hogy a "Windows erőssége a környező ökoszisztémából ered."
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)