Hirdetés

Cyberpunk 2077 - többen dolgoznak rajta, mint a Witcheren valaha

|

A CD Projekt RED most már biztosan a Cyberpunk 2077 fejlesztésére fordítja erőforrásai legnagyobb részét, ettől függetlenül a megjelenést illetően hallgatnak, mint a sír.

Hirdetés

A CD Projekt RED nem olyan rég még nagyban kereste a Cyberpunk 2077 elkészítéséhez fontos új munkatársakat is. Mostanra valószínűleg a lengyel cég legnagyobb vállalkozásává nőtte ki magát a sci-fi szerepjáték, amire nemrég néhány rajongói kérdésre adott érdekes válaszukból derült fény.

Azért nem titkolóznak a fejlesztésen dolgozó csapat méretét illetően, mert a részvényesek kérdéseire kötelesek válaszolni, egy résztulajdonos pedig arra kérdezett rá, a Gwent készítőin kívül mindenki a Cyberpunkon dolgozik-e. Mivel egy kedves rajongó lefordította a lengyel szöveget, könnyen megtudhattuk, hogy a hivatalos válasz szerint

"többen dolgoznak a  Cyberpunk 2077-en, mint a Witcher 3-on a fejlesztés legintenzívebb hónapjában."

Emellett megtudhattuk azt is, hogy a CD Projekt nem tervezi a konzolos modtámogatás bevezetését, a Cyberpunk megjelenési dátumát meglepetésnek szánják, így egyelőre nem árulják el ezt sem. A Gwent kapcsán még nem tudták elárulni, hogy a kártyajáték vajon fent lesz-e Steamen, illetve azt, hogy a nyílt béta néhány hónappal követi a zárt tesztet.

Mit gondoltok, mikor látjuk majd legközelebb a Cyberpunk 2077-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)