Hirdetés

Ilyen lenne a Destiny 2D-s platformerként

|

Eljátszottatok már a gondolattal, hogy milyen élmény lenne a Destiny-t oldalnézetes platformerként játszani? Valaki igen és a Project Tiger képében meg is alkotta elképzelését.

Hirdetés

A Bungie jelenleg több vasat is tart a tűzbe, hiszen az E3-on hivatalosan is leleplezte a Destiny: Rise of Iron kiegészítőt, miközben már készül a háttérben a Destiny 2 is. A stúdió idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, amiről a Destiny-ben új Moments of Triumph kihívások teljesítésével emlékezhetünk meg, de a játék egyik lelkes rajongója nem érte be ennyivel és valami igazán különlegeset készített a csapat születésnapja alkalmából. 

Brenton "Helix3333" Whitwell megalkotta a Project Tiger-t, egy oldalnézetes, retro platformert, melyben egy Titan kasztú Guardiannal felfedezhetjük a Földet, megküzdhetünk néhány ellenféllel és szembeszállhatunk a boss-szal, egy hatalmas Servitorral. 

A legjobb hír az egészben, hogy néhány rajongói kezdeményezéssel ellentétben a Project Tiger teljesen játszható, PC és Mac változatban is letölthető ide kattintva, míg a fenti videóban megnézhetitek, hogy mire számíthattok tőle. Reménykedünk benne, hogy a Bungie is értékelni fogja Helix3333 tisztelgését és a jövőben tovább bővül majd a projekt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)