Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ismerd meg, milyen világ vár ránk!

|

Elindult egy sor új oldal, amiket végigböngészve megismerhetjük a Deus Ex: Mankind Divided ijesztő világát.

Hirdetés

Néha rácsodálkozunk, hogy a bionikával foglalkozó szakemberek mire képesek, de a Deus Ex világában nem látják olyan derűsen a dolgokat.

A napokban elindult a kiterjesztés-ellenzők weblapja, az Aug Aware, ahol figyelmeztetni próbálnak arra, milyen veszélyeket rejt az elgépesedés, és próbálják az embereket az augmentációmentesség felé terelni. Innen elérhetjük a Santeau csoport, a Steiner Bisley, a Versalife, a Sarif Industries oldalát, melyeken további rejtett fájlokat, hanganyagokat, üzeneteket találhatunk. Kattintsatok a linkre, fedezzétek fel ti magatok, nem lövünk le semmit. Az alábbi videó még azért hozzá tartozik:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)