Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - tényleg csak ennyit adna a Season Pass?

|

Az általában nem olcsó Season Passok kapcsán fontos, hogy a vásárlók tényleg értéket kapjanak a pénzükért. A Deus Ex: Mankind Divided esetében ez kérdéses.

Hirdetés

A héten jön a Square Enix legfrissebb játéka, ami többé kevésbé van annyira jó, mint elődje, a Human Revolution. A kiadónak viszont még dolgoznia kell az extra tartalmakon és azok kommunikációján, mert a befuccsolt előrendelői kampány után úgy tűnik, a Season Pass sem lesz teljesen kielégítő.

Hivatalos bejelentés még nem történt, de az egyik brit játékáruház honlapján megjelent a lista az évadbérlet tartalmáról. Eszerint két küldetés, a System Rift és az A Criminal Past, két fegyvercsomag, négy Praxis kit, 500 kredit és 5 booster pack képezi az ajánlat részét, mely utóbbiak 20 a Breach módhoz való chipset mellett olyan tartalmakat kínálnak, amiket egyébként mikrotranzakció útján lehet mevásárolni. Kérdés, hogy milyen hosszú a két küldetés, az alapján majd eldől, megéri-e a Season Pass azt a 30 eurót, amit elkérnek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)