Hirdetés

Dishonored 2 - újabb nehézségi fokozatok készülnek

|

Új, kegyetlen nehézségi beállításokkal és egy New Game+ móddal bővül a játék a következő frissítésben.

Hirdetés

Habár a játék PC-s verziója nem volt teljesen makulátlan, a kritikusok és a rajongók is többnyire egyetértenek abban, hogy a Dishonored 2 méltó folytatása a zseniális elődjének. A játékban minden helyzetet rengetegféleképpen oldhatunk meg, a következő frissítésben pedig még inkább a stílusunkhoz igazíthatjuk majd a játékot.

A Bethesda nemrég egy hivatalos blogbejegyzésben jelentette be a következő ingyenes frissítést, mellyel főleg azoknak kívánnak kedvezni, akik egyszer már végigjátszották a játékot és most újabb kihívásokat szeretnének belőle kipréselni.

Az update-ben egy New Game+ mód fog majd helyet kapni, valamint néhány új beállítási lehetőség, amelyekkel különféle megkötésekkel emelik a nehézséget.

Ha akarjuk, akkor kikapcsolhatjuk az összes mágikus képességet, ami azt jelenti, hogy kizárólag a lopakodási képességünkre támaszkodhatunk majd. A bejelentéshez egy videót is csatoltak, melyben az Arkane Studios fejlesztői elmagyarázzák, hogy a Dishonored 2 miként valósítja meg a srácok által megálmodott "Play Your Way" filozófiát.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Nálatok pörög a Dishonored 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)