Hirdetés

Dragon Knights - bejelentették az új, pvp alapú free-to-play mmorpg-t

|

Az Aeriagames ma bejelentette, hogy új, free-to-play mmo-t dob piacra hamarosan Dragon Knights néven. Még trailert is mutatnak belőle.

Hirdetés

Nevezett játék főleg a nagy pvp csatákat kedvelő játékosoknak lesz jó kihívás. 

A történet szerint egy gonosz sárkány, Kharvag fenyegetése egyre nő. Több száz évvel ezelőtt a sárkányt egy Dragon Knights nevű rend emberei legyőztek, mára azonban ez a rend nyomtalanul eltűnt és a sárkány visszatért Litos földjére. A játékosokon múlik, ghoy létre tudnak-e a hozni egy új Dragon Knights rendet és le tudják-e újra győzni Kharvagot. 

A játék nagy guildek egymás elleni csatáira épül - aki elfoglal egy várat, annak ettől nagy bevételei és extrái lesznek. A Dragon Knightsban még olyan egyedi lehetőségek vannak, mint a transformation például, amely segítségével a játékban található megannyi NPC monszterré átalakulhatunk

A Dragon Knights kiterjedt politikai rendszert is tartalmaz, amelyben oylan fontos pozíciókra, mint például a Kardinális, vagy a Császár játékost választanak maguk a játékosok szavazás segítségével. Ez a csatamezőn kívüli rivalizálásra is ad majd épp elég okot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)