Hirdetés

Driver 4?

|

Gondoltátok volna, hogy az előző rész mondjuk úgy visszafogott fogadtatása ellenére az Atari belevág még egyszer egy Driver játék fejlesztésébe? Hát én nem, de a kiszivárgott infók alapján úgy tűnik, hogy készül Tanner kalandjainak következő epizódja. Marc Metis a marketinges dolgokban ügyeletes kolléga elmondta, hogy annak idején a Driver első része egyedi realizmusával és hangulatos autós üldözéseivel új kategóriát teremtett, nevezetesen az autós akciójátékot. „A következő részben visszanyúlunk egészen a gyökerekig, vagyis az első epizód sikeréhez, hogy a program legélvezetesebb aspektusaira tudjunk koncentrálni, és ezeket fejleszthessük majd tovább. Az új részben és ismét az autós üldözések veszik át a vezető szerepet” Az elmondottakból nekem az jött le, hogy a TPS rész csúfos bukása után a Reflections szakítani kíván ezzel a játékmóddal és teljes egészében visszatérnek a kiváló autós részhez. Nem is kell erőltetni azt, ami nem megy :) További infókat egyelőre nem tudunk a játékról se a címétt, se story töredékeket azon kívül, hogy kalandjainkat az ígéretek szerint egy fotorealisztikus kidolgozottságú New Yorkban élhetjük majd át. Hát meglátjuk mi sül még ki ebből 2006ig, ugyanis ekkorra datálják a gamma megjelenését PC-re és a jelenleg vezető két konzolra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)