Hirdetés

Duke Nukem hangja a Defense of the Ancients-ben

|

Jon St. John, az ember aki a Duke Nukem 3D-ben a főhősnek adta hangját, bejelentette, hogy visszatér, méghozzá a Defense of the Ancientsben hallhatjuk újra.

Hirdetés

A színész Twitteren két tweetben is közölte, hogy a pletykák szerint a Valve műhelyében készülő játékhoz adta hangját. A DotA készültének híre akkor indult el, mikor 2009 októberében a Valve szárnyai alá vette a Warcraft III mod készítőjét, IceFrogot.

IceFrog a Defense of the Ancients hivatalos honlapján pár hónappal ezelőtt közölte, hogy a Valve-nál dolgozik egy csapat, akik valami nagyon érdekesen dolgoznak, amit a mod rajongói imádni fognak. Több jel is arra mutat, hogy a PAX-on bemutatkozik a titkos játék. A Defense of the Ancients mod az Aeon of Strife pályát veszi alapjául a StarCraftból, és csapatokat állít egymással szemben, akik az ellenfél "Őseit", erősen felfegyverzett struktúráit igyekeznek elpusztítani a játékmezőn.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)