Hirdetés

Egy robbanással beküldött verdával tarolt le 2 embert egy PUBG játékos

|

Kevés olyan menő manővert láttunk, mint Wowz1r csodálatos double killjét.

Hirdetés

Nem egy elképesztő trükknek voltunk már tanúi többjátékos mókákban, de wowz1r megoldásától még a lélegzetünk is elállt. A PUBG-re szakosodott streamer egy ideje már azt próbálgatta, hogy miként robbanthat fel embereket a távolból egy járgány segítségével, tegnap pedig sikerrel végrehajtotta a bravúros műveletet.

Mindössze egy méretes jármű, 6 kanna benzin, egy C4 és egy gránát kell ahhoz, hogy levegőbe emelkedjen a négykerekű rakéta, de a pontos célzás sokkal fontosabb, mint az összetevők.

Hirdetés

Wowz1r saját bevallása szerint ez volt a legszerencsésebb köre, amit valaha átélt. A játékos már vagy százszor próbálta bevetni ezt a trükköt, de csak most sikerült úgy igazán célba találnia vele.

A recept nem túl bonyolult:

  1. Keress 6 benzineskannát
  2. Keresd meg a célhelyet és annak megfelelően tedd le a járgányt
  3. Pakold le alá a 6 kannát egyenletes elosztásban (3 kanna a bal oldala alatt, 3 a jobb oldala alatt)
  4. Rakj egy C4-et a járgány hátsójára, és indítsd be a 16 másodperces időzítőt
  5. Dobj alá egy gránátot, olyan közel a benzineskannákhoz, amennyire csak lehetséges
  6. Fuss hátra, és nézd a tűzijátékot

A célzáson túl a dolog trükkje még az időzítés: a lényeg az lenne, hogy a C4 akkor robbanjon be, amikor az autó földet ér, elpusztítva ezzel mindenkit egy 25 méteres körzetben. Jó gyakorlást és sok szerencsét kívánunk mindenkinek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)