Hirdetés

Evolve - mit szólnátok egy kooperatív kampányhoz?

|

Az Evolve-ban eddig is volt lehetőségünk arra, hogy a gép által irányított szörny ellen vegyünk fel a harcot, a Turtle Rock azonban most valami egészen mást, egy vértbeli kooperatív küldetést talált ki.

Hirdetés

A fejlesztők elmondása szerint amiről most szó van, az egy "lineáris, négyfős kooperatív élmény az Evolve univerzumban", ami a szokásos 4v1 helyett csak a négy vadászra koncentrál.

A The Deepest Dark nevű első küldetésben (ami mától béta fázisban elérhető a játékosok számára) fel kell tárnunk a Gorgon királynő barlangját, megküzdeni a ránk zúdított szörnyekkel és kideríteni, hogy mit keres egyáltalán a Shearen. A Turtle Rock szerint ez sokkal több, mint egy egyszerű játékmód, ugyanis ha sikeresek lesznek, akkor több pálya, sőt, akár egy teljes kampány is készülhet. Márpedig ha valaki tudja, hogyan kell négyfős kooperatív kampányt csinálni, akkor az a Turtle Rock.

Ti örülnétek egy ilyen kampánynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)