Hirdetés

Mooncrest - leállt a BioWare volt fejlesztőinek Kickstarter-kampánya

|

Nem jött össze a volt BioWare fejlesztőkből összeállt csapat új játéka, a Mooncrest kampánya, de a srácok megígérik, hogy a közeljövőben újult erővel térnek vissza.

Hirdetés

A múlt héten indult el a Mooncrest címre kereszelt szerepjáték Kickstarter-kampánya, viszont a srácok úgy látták, hogy ez így nem fog összejönni, ezért inkább félbehagyták a gyűjtést, hogy később felkészültebben próbálhassák meg újra.

Amikor félbeszakították a kampányt, még csak 11%-ot sikerült összegyűjteni a kitűzött 400 ezer dolláros célból, így a Knightmayor csapata úgy döntött, azonnal megáll: "Rájöttünk, hogy nem fog sikerülni ez az egész és a legjobb, ha abbahagyjuk. Rengeteg baki csúszott be, ezért pedig csakis mi vagyunk a hibásak. Amikor elindultunk, minden nagyon jónak tűnt, viszont a gyenge bemutatkozás, a rossz kommunikáció és a játékmenetet ábrázoló videók hiánya halálra ítélt minket."

A Knightmayor ezután bejelentette, hogy inkább egy kicsit visszamennek a tervezőasztalhoz és újragondolják a kampányt: "A legfontosabb egy olyan videó elkészítése, ami be is mutatja a játékot. Szeretnénk részletesebben elmagyarázni, hogy hogyan is akarjuk megvalósítani."

A csapat megígérte, hogy nemsokára ismét találkozhatunk velük, amit természetesen alig várunk. Sajnos manapság nagyon sok az olyan fejlesztő, aki ilyen szinten hajlandó elismerni a hibáit és akár drasztikus lépéseket tenni a kijavításukért.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszett az, amit eddig tudtunk a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)