Hirdetés

Fallout 4 - következő frissítéssel jön a PS4 Pro támogatás

|

A Bethesda szerepjátékát nemsokára az új PlayStation konzolon is nyomhatjátok majd. Már csak a frissítésre várunk.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy valószínűleg jön a Fallout 4 a PS4 Próra, de most hivatalosan is megkaptuk a megerősítést. Azt még nem tudjuk ugyan, hogy mivel mutat majd többet az új konzolon, de hamarosan kiderül.

Azt sejteni lehet, hogy nagyobb felbontás, nagyobb framerate és a szokásos teljesítménytuningok, de remélhetőleg azért többet kapunk ennél. Az biztos, hogy a PS4 Pro változatot hamarosan kipróbálhatjuk, lévén a támogatást egy közeljövőben megjelenő frissítés hozza majd el.

Megjelenési dátumot még nem kaptunk, de addig is lehet bohóckodni a jelenlegi verzióval, és a nemrég konzolokra is befutott modtámogatással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)