Hirdetés

Félelmetes a Five Nights at Freddy's folytatásának első előzetese

|

A Five Nights At Freddy's folytatása, a Sister Location még nem is olyan régóta készül, de máris van hozzá egy elég para előzetesünk.

Hirdetés

A Five Nights at Freddy's a tavalyi év egyik legnagyobb videojátékos trendje volt, hiszen egyszerű játékmenetével, megjegyezhető karaktereivel és a misztikus, nehezen kibogozható történettel remekül elérte, hogy az egész internet rágódjon rajta néhány hónapig. Természetesen készül a soron következő folytatás, és máris megnézhetjük az első trailert.

Nagyon jól haladhat a fejlesztés, hiszen Scott Cawthon, a sorozat kiagyalója alig egy hónapja jelentette be a Sister Location című folytatást, de már meg is jelent az első, igen nyomasztó előzetes. Persze játékmenetet még nem láthatunk, de azért az kapásból feltűnik, hogy a sorozat végleg hátrahagyja a pizzériákat és egyéb helyszíneket, illetve a szereplőgárda is egy alapos vérfrissítésen esik át.

A Sister Location megjelenése idén ősszel várható. Nektek hogy tetszik a fenti trailer? Szerettétek a korábbi epizódokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)