Hirdetés

For Honor - kiszivárgott a Season Pass tartalma

|

Egy hiba miatt korábban került fel a Ubisoft üzletébe a Season Pass leírása, mint kellett volna. Megpróbálták eltávolítani, de természetesen már késő volt.

Hirdetés

Ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad, és ezt most a Ubisoft is megtanulta. A For Honor szezonbérletének leírása ugyanis kikerült a Uplayre, amit természetesen később le akartak venni, de addigra a Reddit detektívek már lementették a képet.

Úgy néz ki, hogy a modell nagyjából a Rainbow Six: Siege vonalát követi. A vásárlók egy héttel korábban hozzáférnek majd a 6 új hőshöz, korábban próbálhatják majd ki az új tartalmakat, kapnak 3 Scavenger ládát, egy Sunbeam emote-ot, és 30 nap champion státuszt.

A Season Pass ára nem került ki, de azt már tudjuk, hogy a bérlet része lesz a Gold Edition változatnak, ami 90 euróba kerül majd. Ez arra utal, hogy a Season Pass 30 euró körüli árcímkét kaphat.

A legérdekesebb az egészben az, hogyha jól olvassuk a nyomokat, akkor tényleg a Siege modelljét követik majd a srácok, ami azt jelenti, hogy minden új tartalomhoz hozzáférhetünk majd Season Pass nélkül is, csak ki kell majd grindolni az új hősöket, és egyéb tartalmakat.

A Ubisoft egyelőre nem erősített meg semmit a Season Pass kapcsán, de erősen úgy tűnik, hogy a fentiek alapján működik majd a For Honor hosszútávú támogatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)