Hirdetés

Visszatérő legenda és álarcos igazságosztó a 2016/09-es GameStarban

|

Címlapon a Master of Orion, teljes játékunk a Batman: Arkham Origins. Szeptemberben újfent 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Ha egy játék idősebb, mint olvasóink jelentős hányada, de még mindig lelkes rajongótábor csápol, ha bármi újdonságot hallani felőle, az bizony komoly dolog. Az 1993-as Master of Orion tizenhárom évvel a harmadik rész után - mely maga is egy kerek évtizeddel fiatalabb a 4X-es űrstratégiák öregapjánál - visszatért és modern köntösbe bújtatva mutatja meg, hogy mitől döglik a rovarnép. Vagy az emberi faj, vagy a galaxis bármelyik másik civilizációja. Muszáj volt megünnepelnünk a premiert a szeptemberi GameStar magazin egészét beburkoló címlappal. De van még tovább, mindjárt folytatom, csak szusszanok egyet.

Alighogy hazajött az egyik különítmény az E3-ról, már utazott is a másik Kölnbe, ahol jóval nagyobb tömegbe botlott köszönhetően annak, hogy Gamescomra a szakma és a sajtó képviselőin túl a játékosokat is beengedik. Paca, TÁ és EndreMan élménybeszámolója 16 oldalon terpeszkedik és más egyebek mellett a Call of Duty: Infinite Warfare, a Destiny: Rise of Iron, a Mafia 3, a Heroes of the Storm, és a Skylanders: Imaginaters fejlesztőivel készített interjúkat foglal magába.

Augusztus végével aztán berobbant az ősz - játékok tekintetében, nem az időjárást nézve -, hogy olyan jobban sikerült címekkel boldogítson, mint az elődjére kísértetiesen hasonlító Deus Ex: Mankind Divided, a World of Warcraft lassan apadó felhasználóbázisába új életet lehelő Legion, a Myst széria fejlesztőitől érkezett Obduction vagy az F1 2016. De az Év Csalódása-díjért bejelentkezett No Man's Sky körül kialakult botrányról sem szabad megfeledkeznünk. Érdemes levonni a tanulságot és a jövőben nem elhamarkodni a vásárlást. Szerencsére rengeteg játék jelent és jelenik meg, mi pedig igyekszünk minden hónapban átfogó képet nyújtani róluk, hogy ne kelljen zsákbamacskát játszanotok.

Teljes játék: - Batman: Arkham Origins

Jokert kergetve bebarangoltuk már az Arkham Asylum klausztrofób folyosóit és megtisztítottuk a bűnöző mocsoktól Gotham Arkham City néven emlegetett, ideiglenes börtönné alakított városrészét. Épp itt volt az ideje, hogy visszautazzunk pár évet a múltba és átéljük az éjszakánként jelmezbe bújó milliárdos korai kalandjainak egyikét. A Batman: Arkham Origins egyjátékos kampánya mellett komplett multiplayer komponenssel is rendelkezik, amelyben két, egymással rivalizáló háromfős banda csap össze, miközben rájuk vadászik Batman és Robin.

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I.: Barcraft kuponok

Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért 60 percnyi ingyenes gamer-PC-használatot, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény

Természetesen ebben a hónapban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. Részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin

Háttér: Ernelláék farkaséknál, Kút, A hét mesterlövész, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Bridget Jones babát vár
Portré: Denzel Washington
Kritika: Sully - Csoda a Hudson folyón, Snowden, Bridget Jones babát vár, Kilenc élet, Az élet ára, Ütközések, Büszkeség és balítélet meg a zombik, Rossz anyák, Palackposta, A barátságos óriás, A mestergyilkos - Feltámadás
Extra: Különcökkel szimpatizáló (Tim Burton filmjei)
Sorozat: Aznap éjjel
Filmklasszikus: Hannah és nővérei

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek
Gamescom 2016

Teszt
Master of Orion
Deus Ex: Mankind Divided
No Man's Sky
World of Warcraft: Legion
F1 2016
Obduction
Seasons After Fall
Armello: The Usurpers
Solar Shifter EX
Hearthstone: One Night in Karazhan
Autobahn Police Simulator
Fernbus Coach Simulator
Steins;Gate
Metrico+
Worms W.M.D
Just Cause 3: Bavarium Sea Heist
Jotun: Valhalla Edition
Assetto Corsa
Meridian: Squad 22
The Turing Test
Resident Evil 4
Farm Expert 2017
Starbound
Dreamfall Chapters - Book Five: Redux
Sword Coast Legends
Hitman: Episode 4 - Bangkok
Doom: Unto the Evil
Overcooked
Dex: Enhanced Version
Valley
The Warlock of Firetop Mountain
The Lion's Song: Episode 1 - Silence
Armikrog
Deus Ex Go
Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa/.apk
Sacred Legends
Space Marshals 2
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Noteszgépek tanulóknak
Windows 10 Anniversary Update
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Gamermóka, avagy humor a videojátékokban
Zselici csillagkupola és az LG
Szabad(a)játék
Vizipisztolycsatával zártuk a nyarat
Amikor a játék arról szól, hogy milyenek a játékok
Játékvilág - Dungeons & Dragons
Minecraft-tipp: Redstone Wi-fi
E-sport: The International 2016
Visszapillantó

Másvilág
Film: A barátságos óriás
Sorozat: Scream - 2. évad; The Get Down; The Durrells
Könyv: Legendák - Történetek David Gemmell emlékére
Zene: Body Sculptures - A Body Turns to Eden; Detest - The Awakening; Aphex Twin - Cheetah; Red Hot Chilli Peppers - The Getaway; Blink-182 - California

Tehát a 2016/09-es GameStar magazin steames Batman: Arkham Origins teljes játékkal, Master of Orion címlappal, Gamescom beszámolóval, 37 játékteszttel, 6 exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (Master of Orion, Deus Ex: Mankind Divided, No Man's Sky) és kerekasztal-beszélgetéssel mától kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)