Hirdetés

Újabb két pálya és több új feature érkezik a Gears of War 4-be

|

Két héten belül megérkezik a Gears of War 4 következő két ingyenes DLC-pályája, de sok más újdonsággal is készült a Coalition csapata.

Hirdetés

Természetesen a Gears of War 4 sem úszta meg, hogy kozmetikai DLC-k jelenjenek meg hozzá, viszont egy rendkívül szimpatikus lépéssel a Coalition és a Micrsoft az új pályákat ingyen adja. Ezekből érkezik két új a publikus meccsekbe december 13-án, a Season Pass tulajdonosoknak pedig egy héttel korábban.

A novemberi bónuszpályák után a Glory és a Speyer nevű pályák kerülnek be, amik a Gridlock és a Relic helyét veszik át a rotációban. Mindkét pályáról lejjebb láthattok egy-egy videót, de annyit szövegben is megosztottak a Gears of War 4 készítői, hogy a Locust-háborúk előtti időket idéző Speyer nyílt terei a mesterlövészeknek kedvezhetnek, a Glory masszív COG-erődítményében pedig egy géppuskafészket foglalhatunk el a pályán lévő erődben, ami egy rendkívül jól védhető pont.

De nem csak új pályák érkeznek a Gears of War 4-be, hanem a rajongók visszajelzései alapján több új funkciót is a játékba épített és kijavított a Coalition. Így például érkezik egy napi jutalmakat osztó rendszer, a Gnasher shotgunnal elért találatokról jobb látható visszajelzést kapunk, Windows 10 alatt függőleges osztott képernyőt is választhatunk, ahogy a lépések hangjának hallhatóságán is állítottak a készítők.

Ti még pörgetitek a Gears 4 többjátékos módjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)