Hirdetés

Gears of War - a Microsoftnál a jogok, az Epic-nél semmi nem maradt

|

Aki még egy picit is reménykedett abban, hogy lesz PC-s Gears of War a jövőben, azt el kell keserítsük. Viszont van jövője a szériának, és már tudjuk is, ki dolgozik a folytatáson.

Hirdetés

Fény derült arra, hogy mi a Microsoft nagy bejelentése:a kiadó megszerezte a Gears of War sorozatot.

Az Epic Games által gondozott sorozat minden joga, beleértve a korábbi játékok jogait is, egytől egyig a Microsoftnál kötöttek ki, a kiadó pedig nem kívánja folytatni ezzel kapcsolatos együttműködését Cliff Bleszinski csapatával. A feltételezhetően jelenleg is fejlesztés alatt álló Xbox One-os Gears of Wart már a Black Tusk Studios készíti, a Microsoft saját vancouveri csapata, akiktől egyelőre nem tudjuk, mit várhatunk. A Black Tuskhoz csatlakozott még Rod Fergusson, az Epic Games egykori vezető producere és produkciós igazgatója, aki az első három GoW-ot felügyelte, így azért lesz, aki rászól a srácokra, ha nagyon el akarnának szakadni a franchise jellegzetességeitől. Phil Spencer szerint egyelőre még nem mondhatnak konkrétumokat, de az év folyamán több kapcsolódó bejelentésre is számíthatunk. Az elsővel valószínűleg az E3-ig várnak.

Az Epic egyébként közleményben tudatta mindenkivel, hogy örülnek annak, hogy jó kezekbe került a franchise, és szívesen licencelik a Microsoftnak az Unreal Engine 4-et.

Úgy tudjuk, hogy a Black Tusk egy egyelőre név nélküli játékon is dolgozik, ennek teaserét láthatjátok alább, de ne tévesszen meg titeket a téma, Spencer szerint ez is csak egy ötlet azok közül, amikkel a Black Tusk előállt. Lehet, hogy el sem készül, egy méltó GoW-ot csinálni nagy felelősség.

Mit szóltok hozzá, szívesen látnátok egy új Gears of Wart?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)