Hirdetés

Gwent: The Witcher Card Game - csúszik a zárt bétateszt

|

A CD Projekt Red fejlesztői úgy érzik, hogy még szükségük van egy kis időre, mielőtt a játékosok kezébe adják a Gwent játékot.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt egyik legjobb része a gwent nevű addiktív kártyajáték volt, szóval nagyon megörültünk, amikor kiderült, hogy a srácok már dolgoznak a játék különálló változatán. Úgy volt, hogy hamarosan egy zárt bétateszt keretében ki is próbálhatjuk, viszont a srácok most egy kis extra időt kérnek.

Eredetileg az volt a terv, hogy a játékot idén szeptemberben próbálhatják ki PC-n és Xbox One-on a szerencsés kiválasztottak, de nemrég a fejlesztők egy szomorú hírt osztottak meg velünk:

"Sajnos szükségünk van még egy kis időre, mielőtt megmutatjuk nektek a játékot. Tudjuk, hogy első benyomást csak egyszer kelthetünk és biztosra akarunk menni. A csúszások persze sosem jók, viszont mi úgy érezzük, hogy egy jó játékot kiadni sokkal fontosabb a számunkra, mint tartani valamiféle határidőt."

Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikorra csúszik el a bétateszt, de természetesen résen leszünk és ahogy kiderül, szólunk. Ti mennyire várjátok a Gwentet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)