Hirdetés

Halo 4 - Átalakul a multiplayer

|

Komoly változásokra számíthatnak a széria rajongói a 4-es sorszámot viselő epizód érkeztével.

Hirdetés

Könnyen meglehet, hogy a Halo 4 után már csak az Xbox 360 utódján találkozunk legközelebb Master Chieffel és Cortana-val, már amennyiben igazak a pletykák, és jövő karácsonyra kihozza az új konzolt a Microsoft.



Ami viszont nem pletyka, az a jelentősen megbolondított multiplayer, ami majd a Halo 4 játékosaira vár. Kezdjük például azzal, hogy repült az ODST-ben debütált Firefight, jön viszont a négyfős kooperatív kampány, valamint a Modern Warfare Spec Ops módjára emlékeztető Spartan Ops.
 - Ezekért a küldetésekért, valamint új felszerelésért és páncéltulajdonságokért Spartan pontokkal fogunk fizetni.
 - A Spartan Ops küldetésekhez hónapokig elhúzódó külön történetszál kapcsolódik, ami arra készteti majd a játékosokat, hogy rendszeresen visszanézzenek. Terjedelmében egyébiránt megegyezik a kampányéval.
 - A klasszikus multira (Red vs Blue) az a magyarázat, hogy valójában gyakorlatoznak a csapatok az UNSC Infinity fedélzetén. A mélyűrben járó 3 km hosszú hajó titkos küldetés felé tart, a katonák pedig a virtuális valóságban csapnak össze.
 - A sprintelés immáron alaptulajdonság.



 - Új felvehető képesség a Forerunner Vision, amivel a falakon is áthatol a tekintetünk.
 - A Hologram, a Jetpack és az Active Camo is visszatér.
 - Csak Spartan IV-esek lesznek, Elite-ekkel nem harcolhatunk.
 - Új free for all játékmód a Regicide. Akinek épp a legtöbb pontja van, az a király, és minden egyes ölésével nő a jutalom, amit a levadászásáért kapunk.
 - Distraction medált kap, aki egyetlen ölés nélkül fejezi be a menetet, és Revenge medált, aki levadássza saját gyilkosát.
 - A felszedhető fegyverek ezentúl nem fix helyen jelennek meg, hanem véletlenszerű pontokra dobják le őket, és ezzel eliminálják a veteránok helyismeretéből fakadó előnyt.
 - Gombnyomásra instant respawn lesz a korábbi néhány másodperces várakoztatás helyett.
 - A tervek szerint már elindult játszmákba is becsatlakozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)