Hirdetés

Hamarosan kipróbálható lesz a The Agency?

|

A fejlesztőcsapat vezetője ugyan lelépett, ennek ellenére a The Agency hamarosan béta fázisba léphet.

Hirdetés

A The Agency egy érdekes kis MMO-nak indult jó régen, aztán szép lassan elhallgatott a Sony, és nem nagyon tudtunk semmit. Nemrég kiderült, hogy a fejlesztőcsapat feje, és a játék producere nem kíván tovább foglalkozni a játékkal, de a Sony nem adja fel.

A SOE azt már közölte, hogy a The Agency fejlesztése nem áll le a fő arcok lelépése miatt, ám azóta ismét a nagy csend. Eddig. Most ugyanis a SOE elnöke - John Smedley - elkottyantotta, hogy heteken belül láthatjuk a The Agency-t, méghozzá valamiféle játszható formában. MMO-knál nem szokás a demó ugyebár, szóval elég valószínű, hogy bétateszt lesz a nagy meglepi, bár egyesek szerint valami The Agency vadhajtás érkezik, azaz például böngészős őrület.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)