Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Battlefield 2042 utolsó specialistája

|

A játék támogatását nem állítják le, több specialista azonban nem érkezik már a jövőben.

Hirdetés

Az EA és a DICE nemrégiben bemutatta a Battlefield 2042 negyedik szezonját, az Eleventh Hourt, ami számos új tartalommal bővíti majd a játékot, ahogy az el is várható egy ekkora csomag esetén, ezzel együtt azonban azt is megerősítették, hogy miközben a játék támogatása még fennmarad, több specialistát már nem terveznek kiadni a jövőben.

Ezzel az EA végleg elismerte, hogy rossz döntés volt ezek erőltetése a Battlefield játékokban

Hirdetés

A Season 4: Eleventh Hour új operátora Camila Blasco lesz, egy spanyol No-Pat a Recon osztályban. Különleges képessége, hogy jól tud rejtőzködni és megkerülve hátba támadni az ellenfeleit az X6-Infiltration eszközének köszönhetően. Egészen idáig minden Battlefield 2042 szezonnak fontos része volt az új katona, a class rendszer átdolgozása után azonban a DICE inkább a frissítésekre és hibajavításokra koncentrál a specialista kínálat bővítése helyett.

Ugyan ez kétségtelenül nagy változás a Battlefield 2042-vel kapcsolatban, az EA részéről eddig semmi jel nem mutat arra, hogy tervben lenne a játék támogatásának leállítása, sőt, már a Season 5 érkezése is szinte biztosra vehető, természetesen hozzá járó battle pass-szel együtt. A fejünket viszont nem szabad a homokba dugni, mikor egy live service játék frissítéseinek tartalma elkezd megváltozni, csökkenni, az már a vég első jele.

Addig is viszont számos új tartalmat élvezhetünk, mint például az új dél-afrikai pálya, a Flashpoint, a Szuper 500 shotgun, az RM68-as AR, az AC9 SMG és az RPT-31-es LMG, ezek mellett pedig jön számos vault fegyver, továbbá újabb 100 szint, amik során számos battle pass tartalmat oldhatunk fel, egy részét ingyen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)