Hirdetés

Hatalmasat megy éppen a Manor Lords, a középkori stratégiai címre bukik a nép

|

A birodalomépítős indie móka nem várt sikereket ér el, és abszolút meg is érdemli.

Hirdetés

Több évnyi csendes fejlesztgetés eredményeképp végre megjelent a Manor Lords című birodalomépítős stratégiai játék. Az egyelőre Early Access verzióban elérhető móka egy középkori földesúr szerepével bízza meg az érdeklődőket. Fel kell építenünk az emberek otthonait, biztosítanunk kell az élelem és a nyersanyag stabil forrásait, és idővel terjeszkednünk is érdemes lesz. A Manor Lords megpróbált kedvezni minden RTS és 4X rajongónak, ez a taktika láthatóan bejött, ha a játékosszámot nézzük.

Az április 26-ot követő Early Access indulás 90 000 egyidejű játékost hozott, ami tegnap estig el is érte az 159 701-es csúcsot. A Manor Lords ezzel fel is került a Steam legkelendőbb listájának élére: a Slavic Magic mókája olyan címeket hagyott le, mint a Fallout 76, a Modern Warfare 3 vagy az EA Sports FC 24.

Hirdetés

Ezen valószínűleg az is segít, hogy a játék május 10-ig 25 százalékkal olcsóbban szerezhető be, így jelenleg összesen csak 30 eurót kell otthagynunk a Steam kasszájában.

Az eddig viszonylag ismeretlen cím most mindenkinek felkerült a kivánságlistájára, minket is beleértve. Érdemes lesz figyelni a játék fejlődését a következő hónapokban, a közösség reakcióival együtt, erős a gyanúnk, hogy egyre komolyabb és sikeresebb projektről van szó.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)