Hirdetés

Hitman - jövő héten jön a következő célpont

|

Hamarosan limitált ideig ismét vadászhatunk majd egy kijelölt célszemélyre, viszont a következő Elusive Target trükkös lesz, külsős segítség fog kelleni hozzá.

Hirdetés

Ha éppen nem az új Hitman egyes fejezeteivel vagyunk elfoglalva - most éppen a marokkói Marrákes van soron -, akkor azokkal a tartalmakkal ütjük el az időt, amit az IO Interactive két nagyobb epizód között csepegtet a játékosoknak. Ilyen lesz a július 19-én érkező bónuszcsomag és az Elusive Target rendszer pár nappal előtte aktiválódó új célpontja is. 

A fejlesztők információi szerint a következő Elusive Target július 15-én bukkan fel Sapienzában és 72 óránk lesz rá, hogy levadásszuk. Ezúttal minden eddiginél nehezebb dolgunk lesz a 47-es ügynökkel, ugyanis a célpont egy ikerpár egyik fele.

A neve Dylan Narvaez, akit csak The Twin becenéven ismernek és azért lesz különösen komplikált leszedni, mivel ikertestvére is ugyanakkor lesz ugyanazon a helyszínen, mint ő, így akár az is könnyen megeshet, hogy a rosszabbik felet kapjuk el. 

A megoldás a Square Enix új társalkalmazásában keresendő, amelyben további részleteket kaphatunk a célpontról, beleértve az Escalation és Featured Contracts feladatokat is.

A Hitman Companion app letölthető Android és iOS eszközökre is, teljesen ingyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)