Hirdetés

Hollywood Mass Effect filmet akar

|

A BioWare sci-fi univerzuma a mozivásznakra költözhet.

Hirdetés

RPG, és sci-fi rajongók bizonyára örömmel hallják, hogy a Mass Effect 2 hamarosan a boltokba érkezik. Aztán jövőre jön a folytatás, és akár több játék is a Mass Effect vérprofi világában. A manapság divatos trendeket ismerve nem csoda, hogy Hollywood is érdeklődik.

Nem kell azonban sietni, mert tuti, hogy a Mass Effect 2 után még nem a mozivászon következik. Casey Hudson - projekt direktor - elmondása szerint ugyanis őket nem kergeti a tatár. Nem akarnak valami snassz átiratot, és bár nem zárkóznak el alapvetően a moziktól, egyelőre nem ezen van a hangsúly. A trilógia befejezése után viszont nem látja akadályát, hogy egy igazán profi mozit összehozzanak, de csak akkor adják áldásukat a projektre, ha az megfelel a színvonalnak. Az pedig igencsak maga, mert ugyebár a BioWare-ről beszélünk. Kommentben lehet álmodozni, hogy Ti milyen Mass Effect mozit néznétek meg szívesen. Esetleg Uwe Boll rendezze? (jó, jó, tudom ez durva, de hétfő van)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)