Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - így lesz még szebb PS4 Prón

|

A Guerrilla Games elmesélte, hogyan tervezik megszépíteni a játékukat a PS4 Pro tulajok számára. Nem kell majd 4K képernyő a szebb látványhoz.

Hirdetés

Valljuk be, hogy a Horizon: Zero Dawn akkor is csodálatosan fog kinézni, ha az alap PlayStation 4-en toljuk majd, de a Guerrilla Games azért rá akar még pakolni az élményre. A PS4 Próban megvan az erő, hogy durvábban tálalja a poszt-apokaliptikus világot.

A játék natívan támogatja majd a HDR-t és a 4K képernyőket, így természetesen akinek van ilyen megjelenítője az nagyobb felbontásban élvezheti majd a Horizon: Zero Dawnt. A fő csoda viszont az lesz, hogy azoknak is megszépül a program, akik csak 1080p-s kijelzővel dolgoznak.

A PS4 Pro verzió supersampling megoldásával a játék eredetileg sokkal magasabb felbontáson rendereli le a környezetet, majd azt húzza össze 1080p-re. Így olyan sima éleket kapunk, amiket eddig játékban nem láttunk még soha (legalábbis a Guerrilla szerint).

A srácok még az árnyékokat és a anisotropic szűrést is feljebb akarják tolni a PS4 Pro tulajok számára, hogy sokkal élőbb erdőséget láthassunk a poszt-apokaliptikus sci-fi világban. A fejlesztők megtesznek majd mindent, hogy úgy érezzük, megérte kiadni az extra pénzt az új gépre.

A Horizon: Zero Dawn várhatóan 2017. március 1-én jelenik meg PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)