Hirdetés

Így lehetsz Joel: újabb videón mutatja meg magát a The Last of Us Part 1 belső nézetes modja

|

Még TPS-ben is kegyetlen volt a The Last of Us játékok harcélménye. Joel szemén keresztül ez csak rosszabb lesz.

Hirdetés

Amikor megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s változata,  az bugokkal a teljesítménygondokkal szenvedett, a PC-s játékosok nem azt kapták, amit érdemeltek volna. Szerencsére azért megvan a pozitívuma is annak, ha valami elkészül PC-re: a modderek azonnal rászállnak, és olyan dolgok születnek, amiről álmodni sem mertünk volna.

A The Last of Us Part 1 esetében sincs ez máskép, amihez éppen egy nagyon szépen munkált FPS mod készül. Az első bemutató óta még többet fejlődött a projekt és egy kis extra segítséggel még látványosabb mészárlást kínál.

Hirdetés

Sajnos még mindig nincs se megjelenési dátum, se letöltési link, cserébe érkezett egy gyönyörű, új játékmenet bemutató. A demonstrációban láthatunk néhány fegyvert, helyszínt, és ellenfelet, és ha nem tudnánk, hogy a The Last of Us Part 1 egy TPS, akkor ez alapján könnyedén elhinnénk, hogy egy realisztikus lövöldéről van szó.

A felvételhez több modot is használt Voyagers Revenge, így ne lepődjetek meg, ha a játékélmény nem egy az egyben felel meg az eredetiben látottaknak. Ettől függetlenül a végeredmény lenyűgöző, és reméljük, hogy hamarosan mi is kipróbálhatjuk majd ezt az összeállítást.

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)