Hirdetés

Így lógnak majd együtt két bevetés között a Marvel's Midnight Suns szuperhősei

|

A Firaxis játéka meglepően nagy hangsúlyt fektet a szereplők közti kötelékekre.

Hirdetés

Nagyot dobbant a Marvel rajongók szíve, amikor a gamescom nyitóeseményén leleplezték a Firaxis Games újdonságát, a Marvel's Midnight Suns-t, amely a vállalat egyik legnépszerűbb brandjét, a Midnight Sons-t veszi alapul olyan karaktereket felsorakoztatva, mint Doktor Strange, Vasember, Penge, Szellemlovas, Rozsomák/Farkas és Magik. Összesen tizenkét hősre számíthatnak a játékosok (az általuk létrehozott mellett), akikkel kapcsolatot is ki lehet majd építeni

Hirdetés

Mivel az XCOM szériáról elhíresült Firaxis áll a fejlesztés mögött, sokan azonnal elkönyvelték a játékot XCOM-klónnak, azt feltételezve, hogy körökre osztott lesz minden része, viszont ez nem fedi a valóságot. Lesz például egy központi terület, az úgynevezett The Abbey, ahol valós időben, TPS-nézetben mászkálhatunk majd ezekkel a karakterekkel - mondta el a GamesRadar+-nak a Marvel's Midnight Suns kreatív igazgatója, Jake Solomon.

"Milyen az, amikor Tony Starknak és Dr. Strange-nek együtt kell működniük? Milyen az, amikor megpróbálom kiválasztani, kivel kössek barátságokat?"

Solomon szerint ezek a barátságok óriási hatással vannak a harcra is, feloldhatjuk a hősökben rejlő lehetőségeket. Mint számos ismert csapatalapú szerepjátéknál, itt is "nagyon szociálisak" lesznek a TPS-részek, ahol a Midnight Suns karaktereivel lóghatunk majd. Dumálhatunk velük, ajándékokat adhatunk nekik, és klubokhoz is csatlakozhatunk, szóval igazi közösségi környezet lesz. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)