Hirdetés

Ilyen lesz az Xbox Series X kezelőfelülete

|

A Microsoft azt ígérte, nem fog sokat változtatni az Xbox One-nál használt kialakításon, és ezt a ma kiadott képek is bizonyítják.

Hirdetés

Valamikor novemberben jelenik meg az Xbox Series X, amin sajnos akkor még nem játszhatunk a Halo Infinite-tel, és előreláthatólag semmilyen más új exkluzívot nem csomagolnak mellé, de a visszafelé kompatibilitás miatt számos One-os játékot játszhatunk majd jobb minőségben, illetve ott lesznek a multiplatform címek, mint az Assassin's Creed Valhalla vagy a Cyberpunk 2077.

Hirdetés

A Microsoft arra törekszik, hogy akármilyen platformot is választunk (ami nem PlayStation vagy Nintendo, ugye), hasonló élményben legyen részünk, így amikor megérkezik az új gép, annak kezelőfelületét kapja meg a One is, illetve frissülnek a mobilos appok és a PC-s Xbox Game Pass alkalmazás.

A külsőnél - ami tényleg minimálisan változik - fontosabb, hogy az egész menürendszer gyorsabbá válik, könnyebben találhatunk majd újdonságokat, és így több időt tölthetünk játékkal. A Microsoft ígérete szerint több mint 50 százalékkal gyorsabban nyílik majd meg a főképernyő a mostanihoz képest, játékból kilépve pedig 30%-kal gyorsabban érhetjük el azt. Továbbá a Microsoft Store kb. 2 másodperc alatt előugrik, és egyeseknek az is örömöt okozhat, hogy amint megosztunk egy felvételt Xboxon, a mobilos alkalmazásból is elérhetjük, és onnan küldhetjük tovább más felületekre.

A PlayStation 5 menüje várhatóan más lesz, mint a PlayStation 4-é, de ezt még nem leplezte le a Sony. Mindenesetre kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)