Hirdetés

Ingyen GameStar magazin mindenkinek!

|

Érdekelne digitálisan? Most kockázat nélkül kipróbálhatod, június 12-én ingyen elérhető lesz a 2012/05-ös GameStar magazin digitális formában.

Hirdetés

Egyedülálló akciót hirdetünk mindenkinek, aki szeretné digitális formában is megismerni a GameStar magazint. Most kedden (vagyis június 12-én) ingyen letölthető a GameStar aktuális lapszáma, a Digitalstand virtuális üzletén keresztül!



Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget, hiszen aki ezen akció keretében beszerzi a lapot, nem csak arra a napra éri el ingyen a 2012/05-ös lapszám tartalmát. Az újság hozzáadódik a profiljához így bármikor olvasgathatja a GameStart, ami köztudottan jót tesz a szívnek, általános hangulatjavító hatása van, hosszabbítja a nappalokat és a fiatalságot.

Vegyétek, vigyétek, és osszátok meg a hírt a mindenkivel. Kellemes olvasgatást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)