Hirdetés

Jack Tretton: a csúcson hagytam abba

|

Jack Tretton a Sony Computer Entertainment of America-nál eltöltött idejéről mesélt, miután otthagyta a céget.

Hirdetés

Jack Tretton lelépett a Sony Computer Entertainment of America vezetői posztjáról, gyorsan el is elmesélte, hogyan teltek az utolsó napjai. „A csúcson akartam abbahagyni. Jó kezekben hagyom a Playstationt és a PS4-et. Csak a legjobbakat tudom a csapatnak kívánni.” – közölte.

„Az eredetileg tervezett három év helyett tizenkilencet töltöttem a Sonynál, és élveztem. A csúcs a PS4-el jött el, mindent megtettem, amit tudtam, de jobban szerettem volna szabadúszó lenni, mint egy platformhoz és egy céghez kötődni.”

A legnagyobb kihívás számára a PS3, és a Blu-ray technológia bevezetése volt annak idején. Természetesen megemlékezett a versenytársakról is. Szerinte mind a Microsoftot, mind a Nintendót mérhetetlen megbecsülés illeti meg. 

Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy szerinte nem egy egészséges piac az, ahol csak egyetlen sikeres konzolgyártó van. Sok ember sokféle ötletére van szükség, mert a versengés jót tesz az üzletnek és a felhasználóknak is.

Sok sikert kívánunk mi is Trettonnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)