Hirdetés

Napi büntetés: a lovas randiszimulátor mindent üt

|

Nem tudjuk, hogy miért létezik ez a játék, de ha valaki éppen jóképű (értsd: emberarcú) lovakkal randizna, akkor már ilyet is lehet.

Hirdetés

A japánoktól már megszoktuk, hogy néha ki tudnak találni meghökkentő dolgokat, és ezeket át is ültetik a gyakorlatba. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak az olvassa tovább ezt a hírt, aki lelkileg túltette már magát a galambos randiszimulátoron, mert ami most következik, az a kozmikus egyensúly megzavarására alkalmas.

Az Usaya Co. gondozásában készülő játék története szerint főhősünk egy fiatal lány, aki váratlanul találkozik egy csodálatosan jóképű lóval és elkerülhetetlenül összefonódik az életük. Ez ugye egy teljesen átlagos történet, bárkivel megtörténhet, aki kettő percnél tovább söprögeti a Tindert.

Különösen érdekes, hogy a korbesorolás szerint csak 12 éven felülieknek ajánlják a játékot a benne található "mérsékelt erőszak" miatt. Tehát egy erőszakos lókereső szimulátorral van dolgunk. Oké.

A játékot iOS és Android eszközökre is le lehet tölteni, ha esetleg valaki kipróbálná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)