Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb decemberi játék?

|

Az év utolsó hónapjában is számos izgalmas játék érkezett, most pedig ti is elmondhatjátok, melyik volt a kedvencetek az elmúlt hetekben.

Hirdetés

Bár a nagy 2016-os játékdömping már lecsengett, azért decemberre is maradtak nagyobb címek, sőt, egy igazi legenda is beesett, így a karácsonyi szünetben is volt mivel játszania az egyszeri gamernek.

Befutott az említett The Last Guardian, megint a szívünkbe mart a The Walking Dead, megjelent a könnyedebb szórakozást kínáló Steep és a Dead Rising 4 is, vagy ott van a Let It Die, ami fölött egyszerűen értetlenül állunk. Azt sem feltétlen gondoltuk volna, hogy több mint 50 millióan töltik majd le a Super Mario Runt, erre tessék. És hogy ezek közül melyik volt a legjobb? Azt döntsétek el ti az alábbi szavazásban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)