Hirdetés

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Humble Bundle, és ez nektek is köszönhető

|

Rendkívül jó hírek ezek, amik elsősorban a közösség érdemei.

Hirdetés

Számos dolog miatt kedveljük a Humble Bundle-t, és itt most nem csak a gyakorta pofátlanul olcsó játékaikra gondolunk. A vállalat ugyanis nem ódzkodik attól, hogy rászorulókon segítsen, és kiálljon korunk legégetőbb problémái mellett. Az eladásaikból befolyt összegek egy részét ugyanis jótékony célokra fordítják, mindeközben nekünk pedig rengeteget spórolnak. Bárhogy is nézzük, egy ilyen helyzetben mindenki jól jár, mi is egyszerűen jótékonykodhatunk, ez a formula pedig láthatóan működik.

Erről árulkodik a Jeff Rosen és John Graham által még 2010-ben alapított Humble Bundle legutóbbi jelentése is, amiből kiderült, hogy a pályafutásuk során eddig, egészen elképesztő, 250 millió dollárt (nagyjából 90 milliárd forintot) sikerült jótékony célokra fordítaniuk.

Hirdetés

A jelentésből továbbá az is kiderült, hogy csak a tavalyi évben közel 14,5 millió dollár jött össze, ezzel pedig több, mint 7500 különböző szervezetet tudtak támogatni. A mérföldkővel párhuzamban a vállalat egyik elnöke, Kamini Tiwari megköszönte a közösség támogatást, ezzel egy időben pedig háláját fejezte ki a partnereknek is.

"Nagyon hálásak vagyunk a közösségünknek, valamint jótékonysági partnereinknek is azért, amiért segítik azon küldetésünket, melynek során életeket szeretnénk megváltoztatni, és rászorulókon segíteni világszerte."

Majd úgy folytatta:

"Bár büszkék vagyunk arra, hogy az évek során a legsürgetőbb társadalmi és környezeti problémák finanszírozásához járulhattunk hozzá és hívhattuk fel a figyelmet, mindig többre van szükség. Várjuk, hogy az elkövetkező években is közösségünkkel és partnereinkkel együtt küzdhessünk meg ezekkel a kihívásokkal."

Mi a jövőben is mindenképpen beszámolunk majd nektek ezekről a lehetőségekről, addig is a jelenleg futó akciókat itt csekkolhatjátok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)