Hirdetés

Jön a PSP - már ára is van

|

Napszemüvegbe épített, avagy vizisportok űzésére alkalmatos MP-3 lejátszókat dobnak piacra, vadiúj kommunikációs modemeket, jobbnál jobb és újabb szerkentyűket zúdítanak a világra - mindez mondhatni hidegen hagyja azokat az embereket, akik a bejelentés óta aludni képtelen állapotban várják leendő kedvencüket, a PSP-t. December 12-én Japánban már kapható lesz a szerkezet, 185 dolláros alapáron (körülbelül ilyen áron mozog a Nintendo DS is). Természetesen van valamivel bővebb tartalmú csomag is, amely olyan dolgokat rejt, mint a távirányító, fülhallgató, hordtáska, Memory Stick Duo kártya. Ez az opció valamivel borsosabb áron, körülbelül 230 dollárért érhető el. A Sony szerint a gépezet akkumlátora egy töltéssel 6 órányi játékot, vagy 5 órányi filmnézést tesz lehetővé. További infó a fönti linken.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)