Hirdetés

Jurassic World Evolution - Jeff Goldblum is benne lesz

|

A Planet Coaster fejlesztőcsapatának következő játékában egy saját dínóparkot kell megépítenünk és menedzselnünk, amiben a Jurassic Park filmek egyik szereplője is a segítségünkre lesz.

Hirdetés

Nálunk június 7-én érkezik a mozikba a Jurassic World: Bukott birodalom, a Universal Pictures pedig több projekttel is készül meglovagolni a franchise új része által generált hullámokat: az egyik ilyen a nemrég bejelentett mobiljáték, a Jurassic World Alive lesz, a másik pedig egy már régebb óta készülő tycoon cím lesz. 

Hirdetés

A Jurassic World Evolution játékmenetében a saját dínós parkunkat építhetjük, szépíthetjük és vezethetjük majd, ahol kedvünkre tenyészthetünk ki új fajokat és kápráztathatjuk el változatos látványosságokkal a látogatókat. A játékot fejlesztő Frontier Developments bejelentése alapján ismerős arccal is találkozni fogunk a menedzseri feladataink során, ugyanis Jeff Goldblum karaktere, Dr. Ian Malcolm is benne lesz a közelgő videojátékban (valamint a film folytatásában is). Az alábbi videóban maga a színész mesél erről: 

A káoszelmélet szakértője szerint a játék 10 Goldblumból 10-et érdemel, ami nála a legmagasabb elismerés. Hogy mi a helyzet a minőséggel, azt csak a nyáron tudhatjuk meg, amikor megérkezik a Jurassic World Evolution PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)