Hirdetés

Két nagy kiegészítőt is kap az Alan Wake 2, itt vannak az első részletek

|

A Remedy gondoskodik róla, hogy jövőre is legyen okunk játszani frissen megjelent túlélőhorrorjával.

Hirdetés

Eddigi legszebb és legfélelmetesebb játékát szállította le a Remedy az Alan Wake 2 képében, amire több mint egy évtizedet vártak a rajongók, sosem adva fel a reményt, hogy egy napon megtudják, sikerül-e a történet főhősének visszajutnia a való világba, vagy az idők végezetéig a Sötét Hely foglya marad. A folytatás nemcsak új játszható karakterrel, hanem átdolgozott és eddig nem látott mechanikákkal dobta fel az élményt, így megelőzve, hogy az első részhez hasonlóan időnként monotonnak érezzük a játékmenetet. Ráadásul ezúttal tovább is tart, amíg a kaland végére érünk, és utána sem kell feltétlenül letörülnünk a játékot az SSD-ről.

A Remedy ugyanis a korábban belengetett ingyenes DLC-ken felül New Game Plus móddal is növelni kívánja az Alan Wake 2 szavatosságát. Ez teszi majd lehetővé, hogy korábban megszerzett fegyvereinket és fejlesztéseinket megtartva Nightmare nehézségi fokozaton is nekiveselkedjünk a kalandnak, és közben megismerjük a narratíva új, alternatív elemeit további kéziratok és videós tartalmak formájában.

Hirdetés

Legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik az a két, fizetős kiegészítő is, amelyekkel 2024 folyamán jelentkeznek majd a fejlesztők. Előbb az Alan Wake világának fiktív tévésorozata nyomán a Night Springs címet viselő expanzió érkezik, mely a kezünkbe adja több ismerős karakter irányítását is, akikkel megmagyarázhatatlan történeteket élhetünk át.

Az utána következő The Lake House a Controlból megismert kormányszervezet (FBC - Federal Bureau of Control) létesítményét helyezi az események középpontjába egy félresikerült kísérlet következményeivel együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)