Hirdetés

Költöznek a PSN felhasználói fiókok

|

Jövő héttől a PlayStation Network felhasználók átkerülnek a Sony Entertainment Network rendszerébe.

Hirdetés

Február nyolcadikán érkezik majd egy frissítés, melynek köszönhetően a PlayStation Network felhasználói fiókok tulajdonosai használhatják a Sony Entertainment Network összes szolgáltatását anélkül, hogy újra kellene regisztrálniuk.

Múlt év szeptembere óta dolgoztak ezen a Sony-nál, céljuk pedig hogy az asztali és hordozható konzoljaik tulajdonosai egyedi szórakoztatási élményben részesüljenek. A PlayStation Network beleolvad a SEN-be, de természetesen nem szűnik meg. Az egyetlen feltűnő változás egyelőre a nevet érinti. A szoftverfrissítést csak a PlayStation 3 illetve PlayStation Vita gépekkel rendelkezők kapják meg, a PSP-sek egyelőre nincsenek tervbe véve.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)