Hirdetés

Közel lehet már a Splinter Cell sorozat visszatérése

|

Hamarosan ismét Sam Fisher éjjellátója viríthat a képernyőkön?

Hirdetés

Valamelyest érthető, hogy a Ubisoft nem tud ugyanakkora figyelmet fordítani minden egyes játéksorozatára, de ez valószínűleg kevés vígasz a Splinter Cell és a Prince of Persia rajongóinak, akik továbbra is klasszikusok újrajátszása során találkozhatnak kedvenc hőseikkel.

Egy ideje viszont már sejteni lehet, hogy készül valami a Splinter Cell háza táján, és erre nemrég újabb bizonyíték érkezett.

Hirdetés

A Ubisoft ugyanis frissítette a széria egy védjegyét, amit még 2017-ben jegyeztetett be. Az interaktív többjátékos alkotásra utaló mondat helyett már egy olyan szöveg szerepel ebben, ami egy online számítógépes játékról szól. Nyilván nem egyszerű messzemenő következtetéseket levonni ebből, de lehetséges, hogy a következő részben a kooperatív elemek helyett online funkciók fognak szerepelni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyelőre tehát továbbra is elég homályos a Splinter Cell jövője videojátékos fronton, azonban így is van mit várnia a rajongóknak, ugyanis készülőben van egy anime, amin többek között a John Wick-filmek mögött álló Derek Kolstad ügyködik. Persze azért nyilván jobb lenne, ha végre ismét mi lövöldözhetnénk azzal a hangtompítós pisztollyal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)